Compleet bedrijfsuitje Hoek van Holland

R Port is dé plek voor bedrijfsuitjes in Hoek van Holland. Gelegen langs de waterweg biedt deze gezellige beachclub diverse mogelijkheden in arrangementen en activiteiten voor bedrijfsuitjes. R Port staat voor durf, rauw, stoer, eerlijk en direct. Of je nu op zoek bent naar een sportieve activiteit op het strand of een gezellige borrel met collega’s, bij R Port ben je aan het juiste adres.

De lodge is onze warme feestelijke ruimte met sfeerhaard en uitzicht op zee. Deze ruimte biedt plaats tot circa 70 personen en leent zich los of in combinatie met onze main perfect voor een bruisend bedrijfsfeest met volop drankjes, heerlijke hapjes en opzwepende muziek van een DJ of band. Onze main heeft plaats voor circa 250 personen en beschikt over een grote dansvloer en een ruwe containerbar als eyecatcher.

Bij warm weer of bij 250+ personen richten wij ook ons terras, grenzend aan de lodge en main, in tot een feestelijke buitenruimte. Naast dat je bij ons kunt dansen, lachen, kletsen, borrelen en dineren is deze buitenruimte ook ideaal voor een zomerse óf juist winterse BBQ.

10 populaire Activiteiten voor bedrijfsuitjes

1. Expeditie Robinson
2. Beruchte Duinen dropping
3. Pubquiz
4. Golf surfen 
5. Archery attack
6. Beachvolleybal toernooi
7. Zeskamp 
8. Branding raften
9. Powerkiten 
10. GPS dropping

Maar let op! Er is nog meer te boeken via onze eventpartners. 

Bij R Port kun je terecht voor diverse activiteiten voor bedrijfsuitjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sportief arrangement met activiteiten zoals beachvolleybal, frisbee golf of een bootcamp op het strand. Maar ook voor creatieve workshops, zoals schilderen of een cocktail workshop, ben je bij R Port aan het juiste adres. Wil je liever ontspannen met je collega’s? Dan kun je kiezen voor een yogasessie op het strand of een heerlijke massage.

Arrangementen voor bedrijfsuitjes bij R Port

Naast de activiteiten kun je bij R Port ook terecht voor diverse arrangementen voor bedrijfsuitjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een BBQ-arrangement met heerlijk eten en drinken op het strand. Maar ook voor een vergaderarrangement, inclusief lunch en audiovisuele apparatuur, kun je bij R Port terecht. Wil je het groter aanpakken? Dan kun je zelfs je bruiloft bij R Port vieren!

Rauwe en stoere sfeer bij R Port

R Port staat bekend om zijn rauwe en stoere sfeer. Dit zie je terug in het interieur van de beachclub, maar ook in de activiteiten en arrangementen die worden aangeboden. Bij R Port krijg je het gevoel dat je echt even weg bent van de dagelijkse sleur en kun je helemaal opgaan in de gezellige en ontspannen sfeer.

Direct en eerlijk contact met R Port

Bij R Port hechten we veel waarde aan direct en eerlijk contact met onze klanten. Of het nu gaat om het bespreken van een arrangement of het boeken van een activiteit, bij ons kun je rekenen op persoonlijke aandacht en een professionele service. Wij denken graag met je mee om van jouw bedrijfsuitje bij R Port een onvergetelijke ervaring te maken.

Kom langs bij R Port voor jouw bedrijfsuitje in Hoek van Holland

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw bedrijfsuitje in Hoek van Holland? Kom dan langs bij R Port! Wij bieden diverse activiteiten en arrangementen aan voor groepen van alle soorten en maten. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jou

Expert in het organiseren van bedrijfsuitjes

Bij R Port hebben we jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om een activiteit te organiseren die bij jouw bedrijf en collega’s past. Daarom denken we graag met je mee om een programma op maat te maken dat voldoet aan al jouw wensen en eisen. Van de activiteiten en het eten tot de aankleding van de locatie, bij R Port zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Duurzaamheid bij R Port

Bij R Port hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van biologisch afbreekbare disposables en scheiden we ons afval om zo min mogelijk impact te hebben op het milieu. Daarnaast werken we samen met lokale leveranciers om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Op die manier kun je bij ons niet alleen genieten van een gezellig bedrijfsuitje, maar draag je ook nog eens bij aan een betere wereld.

Reviews van voorgaande bedrijfsuitjes

Benieuwd naar de ervaringen van voorgaande bedrijven bij R Port? Lees dan de reviews op onze google en tripadvisor en laat je overtuigen van de kwaliteit van onze service en activiteiten. We zijn trots op de positieve feedback die we krijgen en doen er alles aan om dit niveau te behouden en zelfs te verbeteren.

Kom langs bij R Port voor jouw bedrijfsuitje in Hoek van Holland

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw bedrijfsuitje in Hoek van Holland? Kom dan langs bij R Port! Wij bieden diverse activiteiten en arrangementen aan voor groepen van alle soorten en maten. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijfsuitje bij R Port. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze gezellige beachclub langs de waterweg in Hoek van Holland!

Bedrijfsuitjes op het strand zijn gezond voor bedrijven om verschillende redenen. Ten eerste zorgen bedrijfsuitjes op het strand voor een ontspannen en informele sfeer, wat de teambuilding en samenwerking tussen collega’s kan bevorderen. Het strand biedt een prachtige omgeving om even weg te zijn van de dagelijkse stress op het werk en samen te genieten van de zon, zee en het strand.

Daarnaast bieden bedrijfsuitjes op het strand de mogelijkheid om nieuwe activiteiten uit te proberen en uit de comfortzone te stappen. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten zoals beachvolleybal, kitesurfen, of powerkiten. Door samen nieuwe uitdagingen aan te gaan en deze samen te overwinnen, kan er een gevoel van saamhorigheid ontstaan binnen het team.

Een bedrijfsuitje op het strand kan ook bijdragen aan het versterken van de onderlinge relaties tussen collega’s. Door samen te ontspannen en te genieten van de omgeving, kunnen collega’s elkaar op een andere manier leren kennen en persoonlijke banden opbouwen.

Tot slot kan een bedrijfsuitje op het strand bijdragen aan het verhogen van de productiviteit en betrokkenheid op de werkvloer. Wanneer collega’s op een positieve manier met elkaar samenwerken en elkaar beter leren kennen, kan dit ook op de werkvloer merkbaar zijn. Collega’s zullen eerder geneigd zijn om elkaar te helpen en samen te werken, wat kan leiden tot betere resultaten en een prettigere werksfeer.

Kortom, bedrijfsuitjes op het strand zijn belangrijk voor bedrijven omdat ze bijdragen aan teambuilding, het versterken van relaties tussen collega’s, het uitproberen van nieuwe activiteiten en het verhogen van de productiviteit en betrokkenheid op de werkvloer.

BBQ op het strand in Hoek van Holland