Goede BBQ op het strand in Hoek van Holland

De perfecte manier om te ontspannen en te genieten!Een BBQ op het strand in Hoek van Holland is de perfecte manier om te ontspannen en te genieten van heerlijk eten en drinken in een prachtige omgeving. Bij R Port, onze strandtent langs de waterweg, bieden we verschillende arrangementen aan die perfect zijn voor bedrijfsuitjes met een zakelijk of informeel karakter. Onze arrangementen zijn geschikt voor groepen van verschillende groottes en bieden een uitstekende gelegenheid om even te ontspannen en de banden met collega’s aan te halen.

BBQ arrangementen voor bedrijfsuitjes in Hoek van Holland

Bij R Port hebben we verschillende BBQ-arrangementen beschikbaar voor bedrijfsuitjes. Onze arrangementen zijn geschikt voor groepen vanaf 20 personen en bieden een uitstekende gelegenheid om te ontspannen en te genieten van lekker eten en drinken op het strand. Onze ervaren chefs bereiden heerlijke gerechten op de grill, terwijl jij en je collega’s ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de waterweg.

Zelf BBQ voor groepen onder 20 personen

Voor kleinere groepen bieden wij de mogelijkheid om op ons terras zelf te grillen! Wij presenteren de gerechten die jullie vervolgens zelf kunnen grillen op onze Green egg of gas BBQ. Dus wijs een grill master aan of doe het samen en maak er een interactieve dag van.

Een event op het strand is de perfecte manier om te genieten van gezelligheid en ontspanning met collega’s. Bij R Port creëren we een gezellige sfeer op het strand, waar je kunt ontspannen en genieten van de zon, het zand en het water. Onze pakketten zijn perfect voor bedrijfsuitjes met een informeel karakter, waarbij ontspanning en plezier centraal staan.

Geniet van de beste barbecue gerechten in Hoek van Holland

Bij R Port bereiden we voor jullie groep een kwalitatief arrangement. Onze chefs gebruiken alleen de beste ingrediënten om de heerlijkste gerechten te bereiden. Van gegrilde groenten tot sappige hamburgers en malse steaks, we hebben voor ieder wat wils.
Op onze locatie bieden wij een uitstekende gelegenheid om te genieten van de beste barbecue gerechten in een prachtige omgeving.

Verschillende BBQ-arrangementen voor verschillende groepen

Bij R Port hebben we verschillende keuze arrangementen beschikbaar voor groepen van verschillende groottes. Of je nu een bedrijfsuitje hebt met 20 personen of met 500 personen, we hebben een grill arrangement dat perfect bij jouw groep past. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste pakket en om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijk bedrijfsuitje.

3 tal heerlijke BBQ-arrangementen.

Bij R Port bieden we een drietal arrangementen  aan. De 1ste bestaat uit:
– Frisse salades
– Brood met dips
– Veggie burger
– Waards runder burger
– Spareribs
– Saté
– Zalmfilet in folie
– Vlaamse friet
– Groente spiesen
– Romanoff ijs

Bij onze 2de arrangement komen  nog de gerechten:
– Gamba`s
– Steaks
– Sticky veggie Rib vingers

Ons 3de arrangement is vrijwel uniek op het strand. Deze is compleet Veggie! Wij vinden een vegetarische BBQ op het strand stoer en hebben hier een origineel  arrangement voor bestaande uit.
– Brood met dips
– Bruschetta
– Frisse salades
– Avocado smash op toast
– Sticky veggie Rib vingers
– Linzen veggie burger
– Vlaamse friet
– Groente spies
– Romanoff ijs

BBQ strandtent Hoek van Holland met spectaculair uitzicht!

Bij R port ervaar je het ultieme strandgevoel in combinatie met een spectaculair uitzicht over de nieuwe waterweg waar de kleurvolle tankers. Met wat geluk geeft dit uitzicht prachtige vergezichten en kleurpaletten met de zonsondergang.  Onze sfeervolle strandtent is daarbij de perfecte locatie om te genieten van een heerlijke dag op het strand. Terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de zee, strand en waterweg bereiden onze koks de lekkerste gerechten op de diverse grills.

Activiteiten voor of na het eten.

Voor informatie over activiteiten die we graag aanbieden klik dan hier.

Kijk voor meer informatie over onze eventpartners op hun site.
Flitz events
Monster events

Slecht weer? Geen probleem!

Bij ons ben je altijd verzekerd van lekker eten, ongeacht het weer. Want als het weer niet meewerkt, toveren wij onze grill om tot een heerlijk binnen buffet of presenteren wij de gerechten in een walking dinner.

Ons aanbod is perfect voor groepen van alle groottes en voor elk type evenement. Of je nu een bedrijfsuitje, een familiefeest of een verjaardagsfeestje plant, wij hebben het perfecte pakket voor jou.