GEZELLIG BEDRIJFSFEEST OP HET STRAND!

Jouw bedrijfsfeest  op het strand vieren? Doen! Trommel je afdeling op en geniet met zijn allen bij R Port in onze exclusieve lodge en/of main met binnenplaats. Laat je collega’s maar eens zien wat een gezellig bedrijfsuitje is. Ons terras heeft uitzicht over de Port van Rotterdam en het Hoekse strand. Geniet van een alcoholische versnapering terwijl de reusachtige Evergreen zijn weg baant door de Nieuwe Waterweg.

BEDRIJFSFEEST IN HOEK VAN HOLLAND

De lodge is onze exclusieve feestelijke ruimte met sfeerhaard en uitzicht op zee. Deze ruimte biedt plaats tot circa 70 personen en leent zich los of in combinatie met onze main perfect voor een bruisend bedrijfsfeest met volop drankjes, heerlijke hapjes en opzwepende muziek van een DJ of band. Onze main heeft plaats voor circa 250 personen en beschikt over een grote dansvloer en een ruwe containerbar als eyecatcher.

Bij warm weer of bij 250+ personen richten wij ook ons terras, grenzend aan de lodge en main, in tot een feestelijke buitenruimte eventueel met een extra party tent of andere overkapping. Naast dat je bij ons kunt dansen, lachen, kletsen, borrelen en dineren is deze buitenruimte ook ideaal voor een zomerse óf juist winterse BBQ.

Dj in een strandtent tijdens bedrijfsuitje
Dj in een strandtent tijdens bedrijfsuitje
Bedrijfsfeest of bedrijfsuitje op het strand | Rotterdam | Hoek van Holland

BEDRIJFSFEEST MET BBQ

Een warm of juist fris briesje door je haren, de zon die ondergaat in de zee en een knapperige hamburger op de gril. Potverdorie fijn zo’n BBQ op het strand. Dat vinden wij nou ook. Geniet tijdens je bedrijfsfeest of na je bedrijfsuitje samen met je collega’s van een goed stuk vlees, wat vis én natuurlijk een bord vol gegrilde groenten.

Heb je een intolerantie of allergie? Let us know. Wij doen ons best om kruisbesmetting te voorkomen, maar kunnen dit niet garanderen. Of ben je vegetarisch of vegan? Geen probleem, we houden hier al rekening mee.

BEDRIJFSFEEST MET ACTIVITEITEN

Zoek je naar een uitdagend bedrijfsuitje in Rotterdam of omgeving? En ben je met je bedrijfsuitje nooit verder gekomen dan een potje voetgolf terwijl je voeten wegdreven in zompig gras en koeienmest? Dan is het tijd voor wat nieuws, een bedrijfsuitje op het strand! Bij R Port werken we samen met een professioneel evenementenbureau en bieden je verschillende strandactiviteiten, binnenactiviteiten én teambuildingactiviteiten: sportief of creatief. Net wat je wilt.

Een bedrijfsfeest bij R Port in Hoek van Holland is echt gaaf om verschillende redenen. Allereerst bieden wij een unieke locatie aan de kust in combinatie met de imposante waterweg  Onze strandtent biedt een prachtig uitzicht op de zee en het strand en creëert daarmee een ontspannen en feestelijke sfeer.

Maar dat is nog niet alles. Bij R Port staan wij bekend om onze uitstekende service en gastvrijheid. Wij willen dat onze gasten zich thuis voelen en zich helemaal kunnen ontspannen tijdens hun bedrijfsfeest. Onze professionele en vriendelijke medewerkers zijn er om ervoor te zorgen dat elk detail van jouw evenement perfect is geregeld, van heerlijke koude drankjes, tot de decoratie en de muziek.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over ons heerlijke eten. Onze chefs bereiden alles met de beste ingrediënten en zorgen voor een spraakmakende ervaring die je niet snel zult vergeten. Of je nu kiest voor een BBQ, een buffet of een walking dinner, wij garanderen je dat je geniet van heerlijke gerechten die perfect passen bij de sfeer van het evenement.

Maar dat is nog niet alles, bij R Port kun je ook diverse activiteiten combineren met je bedrijfsfeest. Denk bijvoorbeeld aan een sportief beachvolleybal toernooi of een ontspannen yogales op het strand.

Voor de organisatie van jullie bedrijfsfeest hebben wij mooie samenwerkingen lopen met partners die gespecialiseerd zijn in entertainment. Eén van deze ervaren partners is Timeless Events. Via hen is het mogelijk om bijvoorbeeld een DJ met licht en geluid te boeken of een band. Daarnaast hebben zij diverse acts zoals danseressen.

Mochten jullie nou zelf een DJ willen boeken in eigen netwerk dan kan dat natuurlijk ook!  

GOEDE BEREIKBAARHEID

Wij zijn goed te bereiken voor iedereen. Of je nu met de auto wilt komen, met het openbaar vervoer of je voor de deur wilt laten afzetten, dit is allemaal mogelijk. 

Bedrijfsfeest of bedrijfsuitje op het strand | Rotterdam | Hoek van Holland