BEREIKBAARHEID

Grenzend aan De Nieuwe Waterweg in Hoek van Holland, naast de Beach Villa’s van Roompot ligt Beachclub R Port. Te herkennen aan de grote roestige letters bovenaan de houten pergola. Gratis parkeren kan op de grote parkeerplaats aan de Badweg. Vanuit deze parkeerplaats is er een pad aangelegd, rechtstreeks naar R Port (zie foto). Klik hier voor de route naar R Port. Dit is ongeveer 3 minuten lopen. 

INVALIDE EN OPENBAAR VERVOER HOEK VAN HOLLAND STRAND

Hoek van Holland beschikt over enkele gehandicaptenparkeerplaatsen direct achter de strandtenten. Met een invalidenkaart kan je, ook in de zomer en bij drukte, doorrijden na de slagboom. Alle parkeervakken vol? Laat je voor de deur afzetten bij R Port en zet de auto weg bij de grote parkeerplaats aan de Badweg. 

Naar verwachting opent er in oktober 2022 een directe metrolijn tussen Rotterdam en het strand met onder andere stops in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Draag jouw steentje bij aan het milieu en pak lekker de metro naar het strand. Scheelt je uren file en een lege tank. En zeg nou zelf, een metro tot het strand. Hoe cool! Naast een metrostation in Hoek van Holland, hebben we ook een buslijn. Bus 611 van RET rijdt langs het strand. Halte Badweg (Hoek van Holland Strand) grenst aan de grote, gratis parkeerplaats en is de dichtstbijzijnde halte voor Beachclub R Port.