Borrelen bij R Port in Hoek van Holland | Bedrijfsborrels | Vergaderingen

BORREL

Zin in een onvergetelijk avondje borrelen, maar maken de traditionele kaasblokjes-met-vlaggetjes gelegenheden jou verdrietig? Begrijpelijk. Vier jouw borrel of feestje bij R Port, in onze exclusieve lodge met een apart stuk terras en laat je vrienden, familie of collega’s maar eens zien wat gezelligheid is. We zien je daar!

BEDRIJFSBORREL OP HET STRAND

De lodge is onze exclusieve feestelijke ruimte met sfeerhaard en uitzicht op zee. Deze ruimte biedt plaats tot circa 70 personen en leent zich los of in combinatie met onze main perfect voor een bruisend bedrijfsfeest met volop drankjes, heerlijke hapjes en opzwepende muziek van een DJ of band. Onze main heeft plaats voor circa 200 personen en beschikt over een grote dansvloer en een ruwe containerbar als eyecatcher.

Bij warm weer of bij 200+ personen richten wij ook ons terras, grenzend aan de lodge en main, in tot een feestelijke buitenruimte. Naast dat je bij ons kunt dansen, lachen, kletsen, borrelen en dineren is deze buitenruimte ook ideaal voor een zomerse óf juist winterse BBQ.

VERGADEREN HOEK VAN HOLLAND

Na het vergaderen en/of een strandactiviteit de dag afsluiten met een borrel? Goed idee! Stuur jouw wensen naar ons door via hello@rport.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Borrelen bij R Port in Hoek van Holland | Bedrijfsborrels | Vergaderingen