SFEERVOL GALA

Met je dispuut of vereniging op zoek naar een geschikte locatie voor een studentengala? Dankzij onze warme ambiance en feestelijke lodge leent R Port zich perfect voor een zinderend gala. Dans tot er meer zand in je Floris van Bommels zit, dan is opgespoten bij de zandmotor en neem nog een slok van je fristi. Want eerlijk is eerlijk: gewoon dat is zo saai.

STUDENTENGALA OP HET STRAND

De lodge is onze exclusieve feestelijke ruimte met sfeerhaard en uitzicht op zee. Deze ruimte biedt plaats tot circa 70 personen en leent zich los of in combinatie met onze main perfect voor een bruisend gala met volop drankjes, heerlijke hapjes en opzwepende muziek van een DJ of band. Onze main heeft plaats voor circa 250personen en beschikt over een grote dansvloer en een ruwe containerbar als eyecatcher.

Bij warm weer of bij 250+ personen richten wij ook ons terras, grenzend aan de lodge en main, in tot een feestelijke buitenruimte. Zo kunnen we tot 1500 gasten kwijt. Naast dat je bij ons kunt dansen, lachen, kletsen, borrelen en dineren is deze buitenruimte ook ideaal voor een zomerse óf juist winterse BBQ.

Met je dispuut, vereniging en school op zoek naar een geschikte locatie voor je studentengala of studentenfeest? Vier het bij R Port
Met je dispuut, vereniging en school op zoek naar een geschikte locatie voor je studentengala of studentenfeest? Vier het bij R Port

GALA MET DRIEGANGENDINER

Ziet de meerderheid een ritje naar Friet van Piet in een jurk niet zitten? Of slaat de kramp al in je kuit bij de eerste meter op hakken? Goh. Dan is een driegangendiner bij R Port zeker een goede optie. Wist je dat R Port grenst aan de grote parkeerplaats aan de Badweg? Spaar naast je benen ook nog eens je haar. Wat een geluk. Geniet van een diner op het strand met uitzicht op de kleurrijke tankers en pier in Hoek van Holland. Liever een BBQ aan dit avondje schuifelen vastplakken? Why nut.

Stuur jouw wensen naar ons door via de onderstaande button en vraag naar de mogelijkheden.

GOEDE BEREIKBAARHEID

Wij zijn goed te bereiken voor iedereen. Of je nu met de auto wilt komen, met het openbaar vervoer of je voor de deur wilt laten afzetten, dit is allemaal mogelijk.