VERJAARDAG & JUBILEUM

Zin in een onvergetelijk fuifje, maar heb je thuis net een nieuwe rol vloerbedekking liggen? Of wil je origineel uitpakken met je sweet 16 of 21 diner? Wat dacht je van een feest op het strand in Hoek van Holland op een unieke locatie als R Port. Gelegen aan de imposante monding van de Nieuwe Waterweg is het heerlijk vertoeven bij onze beachclub in Hoek van Holland. Party like it’s 1999 🙂

VERJAARDAG VIEREN OP HET STRAND

De lodge is onze exclusieve feestelijke ruimte met sfeerhaard en uitzicht op zee. Deze ruimte biedt plaats tot circa 70 personen en leent zich los of in combinatie met onze main perfect voor een bruisend bedrijfsfeest met volop drankjes, heerlijke hapjes en opzwepende muziek van een DJ of band. Onze main heeft plaats voor circa 200 personen en beschikt over een grote dansvloer en een ruwe containerbar als eyecatcher.

Bij warm weer of bij 200+ personen richten wij ook ons terras, grenzend aan de lodge en main, in tot een feestelijke buitenruimte. Naast dat je bij ons kunt dansen, lachen, kletsen, borrelen en dineren is deze buitenruimte ook ideaal voor een zomerse Ăłf juist winterse BBQ. Stuur jouw wensen naar ons door via hello@rport.nl

Verjaardag vieren op het strand in Hoek van Holland | Rotterdam | R Port
Verjaardag vieren op het strand in Hoek van Holland | Rotterdam | R Port
Verjaardag vieren bij R Port | Hoek van Holland | Rotterdam

BBQ OP HET STRAND

Een warm of juist fris briesje door je haren, de zon die ondergaat in de zee en een knapperige hamburger op de gril. Potverdorie fijn. Dat vinden wij nou ook. Geniet samen met je lieve vrienden en familie van een goed stuk vlees, wat vis Ă©n natuurlijk een bord vol gegrilde groenten.

Heb je een intolerantie of allergie? Let us know. Wij doen ons best om kruisbesmetting te voorkomen, maar kunnen dit niet garanderen. Of ben je vegetarisch of vegan? Geen probleem, we houden hier al rekening mee.

LIEVER ONTBIJTEN, LUNCHEN OF EEN DRIEGANGENDINER?

Je verjaardagsbrekkie, lunch of diner nét even specialer dan het dagelijkse bolletje boterhamworst? Of beschikt je eenkamerappartementje niet over 20 vorken en wil je toch graag je verjaardag vieren? Geen probleem! Laat deze bijzondere dag maar aan de keuken van R Port over. Terwijl de scheepvaart van Rotterdam langzaam zijn weg baant door de Nieuwe Waterweg, geniet jij van een uitgebreid ontbijt, een gezonde lunch of een heerlijk driegangendiner op het strand. Heerlie.

Verjaardag vieren bij R Port | Hoek van Holland | Rotterdam

STRANDUITJE MET ACTIVITEIT

Je stuk taart er vanaf rennen? Wij werken samen met professionele evenementenbureau’s en bieden je verschillende strandactiviteiten, binnen activiteiten én teambuilding activiteiten: sportief of creatief. Net wat je wilt.

GOEDE BEREIKBAARHEID

Wij zijn goed te bereiken voor iedereen. Of je nu met de auto wilt komen, met het openbaar vervoer of je voor de deur wilt laten afzetten, dit is allemaal mogelijk. 

Vier je verjaardag op het strand bij R Port
Vier je verjaardag op het strand bij R Port